O namaUslugePitanjaOn-line pregledCerecImplantiParadontalna hirurgijaBeljenje zubaŠtitnici za zube
  POTPUNO NOV OSMEH U SAMO JEDNOJ POSETI!

Ukoliko želite da vratite prirodan izgled zuba, ne želite uzimanje otiska, želite materijal koji je biokompatibilan i dugtrajan i sve to želite da završite u samo jednoj poseti CEREC je pravo rešenje za Vas.
CEREC je kompjuterski cad cam sistem za izradu potpuno keramičkih plombi,krunica,mostova. Do sada je preko 8 milona pacijenta u preko 50 zemalja sveta uradilo neki od Cerec radova.

Dugogodišnje istraživanje pokazuje da je trajnost cerec krunica kao kod krunica od zlata a zlato se smatra najboljim materjalom za izradu zubnih nadoknada.

Zahvaljujuću CAM CAD digitalnom sistemu Vaš problem može biti rešen u jednoj poseti. Istog dana možete dobiti više vinira ili više bezmetalnih kruna.

Šta su viniri?
Uz minimalno bušenje prednje površine zuba CEREK (CAD CAM Sistem) pravi keramičku fasetu (ljuspicu) debljine do 1mm u željenoj boji i obliku, lepi se istog dana i daje idealan estetski rezultat.

Koristi se kod rotiranih zuba, zuba nepravilnog oblika i loše boje. Tamo gde je potrebna estetska korekcija, viniri su idealni.

Bezmetalne krune i mostovi
Ne sadrže metalnu podlogu već od cirkonijum keramike, zbog čega zubi izgledaju potpuno prirodni.

Inlei i onlei
Kompjuterski izrađene plombe svih boja i oblika, predstavljaju savršenstvo u restauraciji svih vrsta defekata zuba posebno u promeni tamnih starih amalgamskih ili kompozitnih plombi

Staru "sivu" plombu možete zameniti keramičkim CEREC inlejom (keramičkom plombom).

PRE

POSLE

Pored toga, Cerec može napraviti krunicu,most ili fasetu i sve to u jednoj posti i bez klasičnog otiska.
PRE

POSLE


Web dizajn:AstraDizajn.com
Facebook